contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Abdominoplastia

Abdominoplastie

DR. BANACU LUMINITA

Operatie Abdominoplastie la Clinica Estet Laser

Solutia pentru a ajunge la Dimensiunile Dorite

Eliminarea Eficienta a Excesului de Grasime

Operatie Profesionala Fara Durere

Recuperare Rapida; minim de vanatai dupa operatie

Clinica Moderna cu Aparatura de Top

Personal Medical Specializat in Lipoaspiratie

Tehnologie de Ultima Generatie - Infrasonic

Remodelarea Moderna a Excesului de Piele

Vei avea Forma Corpului pe care ti-o Doresti

Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

SOLICITA O PROGRAMARE

Operatie Abdominoplastie

Uneori doar dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru recapatarea unei linii corporale armonioase, deoarece excesul de piele si tesut adipos sunt imposibil de inlaturat fara interventie chirurgicala.

Abdominoplastia este interventia prin care surplusul de piele si grasime aflate in portiunea inferioara a abdomenului sunt indepartate, obtinand astfel un aspect plat al abdomenului si o talie frumoasa. De asemenea, in aceeasi interventie se poate efectua si intarirea musculaturii abdominale relaxate de obicei dupa scadere in greutate sau nastere.

Cand are indicatie abdominoplastia:

  • Imposibil de recapatat aspectul natural armonios abdominal doar prin dieta si exercitii
  • Excesul de piele dupa scaderea masiva in greutate
  • Pierderea elasticitatii pielii si muschilor dupa nastere

In ce consta interventia

Mai inainte de interventie veti stabili o consultatie la medicul chirurg plastician pentru evaluarea aspectului local, stabilirea indicatiei si discutarea avantajelor si riscurilor aferente acestei interventii chirurgicale; de asemenea, va recomanda efectuarea de analize si investigatii necesare pentru aceasta interventie, apoi se va programa interventia.

Aceasta se va efectua sub anestezie generala, dureaza aproximativ 3-4 ore, si consta in indepartarea tesutului adipos si a excesului de piele din portiunea inferioara a abdomenului, in acelasi timp cu intarirea musculaturii abdominale lasate dupa nastere sau scadere mare in greutate; cicatricile care raman de obicei sunt in jurul ombilicului si orizontala deasupra pubisului, de obicei ascunsa in chilot.imediat dupa operatie se va aplica un corset elastic pentru mentinerea formei abdomenului, mai ales atunci cand se asociaza si lipoaspiratie in etajul superior abdominal si pe flancuri (lipoabdominoplastie).

Recuperarea postoperatorie

In general,pacientii cu aceasta interventie au nevoie de aproximativ 14 zile pentru recuperare, astfel ca pot reincepe activitatea dupa aceasta perioada, dar nu si activitaile fizice intense care se pot relua dupa aproximativ 2 luni. De obicei dupa interventie sunt necesare cateva controale la medicul respectiv, , pentru indepartare drenuri ( cand acestea se pastreza mai mult de 48h), verificare pansamente sau extras de fire . corsetul elastic trebuioe mentinut timp de 4-6 saptamani, iar dupa aceasta perioada se pot relua si eforturile fizice intense, progresiv. Aspectul definitiv al abdomenului si taliei se obtine in urmatoarele 6-8 luni, fiind definiv .

Aceasta interventie se poate realiza cu mult succes in conditii de maxima siguranta medicala in clinica ESTET LASER din Bucuresti.

Cazul 1

Cazul 2

Cazul 3

Solicita o programare sau suna-ne la 0733.625.687

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.