contact@clinicaestetlaser.ro | 0721.241.7720733.625.687
Blog

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, iar sărbătorile de iarnă vin cu Super Promoții pentru clienții Estet Laser. În Noiembrie și Decembrie îți oferim 50% REDUCERE la tratamentele faciale! I-o luăm înainte Moșului și îți facem un prim cadou de final de an! Te răsplătim cu tratamente cosmetice de specialitate, la prețuri imbatabile! Vino chiar azi la clinică și profită de ofertă! 

Pe măsură ce anii trec, pielea suferă transformări nedorite, ele fiind observate prin apariția liniilor de expresie, modificări ale culorii pielii, prezența petelor, cicatricile, porii măriți, etc. Pentru a preveni și pentru a corecta aceste semne ale trecerii timpului, se folosesc tehnici de întinerire care îmbunătățesc și regenerează aspectul pielii fără efecte secundare, menținând aspectul luminos și ferm al tenului.

Deși la început era privită ca un subiect tabu, treptat operația de mărire a sânilor a devenit una dintre cele mai cerute proceduri chirurgicale de înfrumusețare estetică. Tot mai multe femei lasă în urmă bustul lipsit de formă, apelând la ajutorul medicului estetician și făcând pasul către o nouă etapă a vieții lor. Ceea ce puține doamne și domnișoare iau însă în seamă este faptul că inclusiv sânii au un termen de ”valabilitate”, care poate varia în funcție de modul în care pacienta în cauză se îngrijește de aceștia. 

Ai visat dintotdeauna cu ochii deschiși la un chip desprins din revistele de beauty, însă anii au trecut peste chipul tău și au lăsat semne adânci asupra tenului? De ce să te mulțumești cu un aspect plin de imperfecțiuni, când poți apela la ajutorul specialistului în estetică facială și poți readuce tinerețea înapoi pe chip?

Programul de lucru suprasolicitant, expunerea constantă la factori de stres și un regim alimentar haotic, dificil de controlat, sunt principalele motive pentru care organismul va ajunge într-o stare de epuizare, mai devreme sau mai târziu. Nopțile vor părea mai scurte, nu te vei mai odihni cum trebuie, iar insomniile se vor instala și ele în viața ta. Toate aceste lucruri se răsfrâng atât la interior, deoarece organele nu vor fi tocmai încântate de acest tratament, cât și la exterior. Să nu te mire dacă, într-o zi te vei trezi cu ”pungi” negre sub ochi și riduri din ce în ce mai vizibile în această zonă a feței.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.