Blog

Ți-e teamă că trecerea anilor va lăsa urme adânci asupra chipului tău și te gândești dacă este mai bine să intervii mai devreme, decât mult prea târziu? Rata îmbătrânirii poate varia pentru fiecare persoană în parte, aceasta fiind influențată atât de factorii genetici sau ereditari, cât și de factorii externi, cum ar fi fumatul, expunerea la soare, sau chiar modificările bruște ale greutății. Luând în calcul toate aceste lucruri, există o vârstă potrivită la care să începem aceste intervenții?

Desigur, în acest moment botoxul nu mai este un cuvânt străin pentru nimeni, știindu-se foarte clar că această toxină este folosită în estetică și că funcția sa este de a ascunde ridurile, intervenție asociată de cele mai multe ori cu unele chipuri faimoase. Cu toate acestea, puțini știu că toxina botulinică - mai bine cunoscută sub numele de botox - a fost utilizată inițial în tratamentul bolilor și afecțiunilor, precum vindecarea strabismlui, cu timpul și odată cu evoluarea tehnologiei, descoperindu-se și alte utilități ale acesteia.

O augmentare a sânilor este o operație care te poate ajuta să te simțim mai confortabil cu corpul tău și să-ți îmbunătățești stima de sine. Cu toate acestea, ca orice altă operație, mărirea sânilor poate genera îndoieli și întrebări. Astăzi îți prezentăm răspunsul pentru cele mai frecvente nedumeriri ale pacientelor care a vizitat până în prezent Clinica Estet Laser. Pe tine ce nelămuriri te frământă?

După o anumită vârstă, semnele de îmbătrânire ale tenului tind să fie din ce în ce mai evidente, maturizarea venind la pachet cu astfel de efecte pentru piele. Ridurile, pielea ușor lăsată și rigiditatea sunt printre principalele simptome ale trecerii timpului. Ce e de făcut în acest sens? Apelăm sau nu la estetician, în căutarea unor proceduri care să dea din nou strălucire chipului?

Intervențiile chirurgiei estetice variază în funcție de complexitate și timpul de recuperare. Nu este același lucru recuperarea unei reconstrucții de sân cu cea necesară după o liposucție abdominală. Cu toate acestea, există anumite lucruri comune în ceea ce privește eficiența recuperării, indiferent de tipul operației prin care ai trecut. Știai că există anumite alimente care, odată introduse în regimul alimentar de după operație, vor contribui la refacerea mai rapidă a organismului?

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.