contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Deoarece activăm în domeniul operațiilor estetice de mai bine de 10 ani, de-a lungul timpului ne-au trecut pragul o mulțime de pacienți, cu nevoi dintre cele mai diferite. Întotdeauna, primele consultații sunt cele în urma cărora stabilim ceea ce au nevoie pacienții noștri și, tototdată, răspundem întrebărilor care îi nelinștesc pe aceștia în ceea ce privește operațiile lor.

Nu mai este o rușine să dorești să-ți faci o operație estetică. Medicina a avansat într-atât de mult încât, în prezent, mai toate imperfecțiunile corpului pot fi corectate prin intermediul bisturiului. Astfel, lună de lună un număr considerabil de persoane pășesc pe ușa cabinetului estetic, în căutarea soluției care să le scape de defecte.

Îngrijirea tenului mixt este extrem de dificilă, deoarece pielea are perioade în care fie este extrem de uscată, fie este este extrem de grasă și plină de sebum. Cum reușești să controlezi aceste schimbări și să ții pasul cu ”toanele” tenului tău problematic? Aplicând sfaturile specialistului în estetică facială!

De-a lungul timpului ai primit tot felul de critici cu privire la aspectul tău fizic, iar anul acesta ai decis să faci ceva pentru a schimba asta? Nu lăsa timpul să treacă, ci fă primii pași spre schimbarea de care viața ta are nevoie!

Pielea ta a fost dintotdeauna uscată și deshidratată, iar tenul îți face tot felul de probleme și se irită îngrozitor? Tipul tău de ten, cel uscat, este unul dintre cele mai sensibile existente. Tocmai de aceea, trebuie să îi oferi atenție sportă și o îngrijire delicată, după chipul și asemănarea sa.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.