contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Îngrijirea tenului mixt este extrem de dificilă, deoarece pielea are perioade în care fie este extrem de uscată, fie este este extrem de grasă și plină de sebum. Cum reușești să controlezi aceste schimbări și să ții pasul cu ”toanele” tenului tău problematic? Aplicând sfaturile specialistului în estetică facială!

Pielea ta a fost dintotdeauna uscată și deshidratată, iar tenul îți face tot felul de probleme și se irită îngrozitor? Tipul tău de ten, cel uscat, este unul dintre cele mai sensibile existente. Tocmai de aceea, trebuie să îi oferi atenție sportă și o îngrijire delicată, după chipul și asemănarea sa.

Finalul anului se apropie cu pași repezi și ți-ai amintit de lista cu rezoluții făcută la începutul său, dar și de faptul că îți promosesei că vei avea curajul necesar pentru o intervenție estetică la care râvnești de când te știi? Este momentul să faci pasul cel mare, să lași deoparte grijile și să faci programarea la clinica de înfrumusețare. Pășește către 2020 cu gândul că problemele estetice care ți-au provocat neplăceri până acum vor fi ca și rezolvate, alături de specialistul în chirurgie estetică!

Te confrunți cu piele lucioasă și uleioasă la atingere? E semn clar că, datorită diverselor schimbări hormonale din organismul tău, tenul a devenit gras, grandele sebacee eliberând în exces secreții. Cauzele apariției sunt numeroase, stresul și rutina de îngrijire incorectă fiind doua dintre cele mai comune. Nu-ți face griji, însă, căci există o mulțime de soluții care te vor ajuta să scapi de această imperfecțiune a pielii!

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, iar sărbătorile de iarnă vin cu Super Promoții pentru clienții Estet Laser. În Noiembrie și Decembrie îți oferim 50% REDUCERE la tratamentele faciale! I-o luăm înainte Moșului și îți facem un prim cadou de final de an! Te răsplătim cu tratamente cosmetice de specialitate, la prețuri imbatabile! Vino chiar azi la clinică și profită de ofertă! 

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.