Blog

A avea un copil este, poate, cea mai frumoasă experiență prin care poți trece, fie că ești femeie sau bărbat. Totuși, un nou membru al familie aduce o mulțime de schimbări pentru toți cei implicați, dar mai ales pentru proaspăta mămică. Pentru că tu, dragă mamă, ai de-a face cu o serie de schimbări majore, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Despre cea de-a doua categorie de schimbări vom discuta astăzi, pentru că ele sunt, de fapt, cele care implică o serie de motive pentru care noua mamă nu se va bucura din plin de noua sa viață. E cunoscut faptul că, odată cu nașterea, corpul suferă unele modificări. Dacă te complaci și crezi că vei trăi veșnic cu ele, te înșeli! Există multe soluții la care pți apela, iar nesiguranțele puse pe seama corpului tău care încă pstrează urme ale celui mai fericit moment din viața ta nu ar trebui să te facă să-ți ascunzi corpul în haine largi și urâte. 

Apelează cu încredere la ajutorul medicului estetician! El te va ajuta să-ți readuci corpul la forma de dinainte de naștere, iar tu te vei bucura de noua ta viață mai frumoasă și mai strălucitoare ca niciodată! Iată câteva proceduri chirurgicale pe care le poți încerca, după ce treci printr-una sau mai multe nașteri:

  1. Remodelarea sânilor - schimbarea majoră după o naștere, mai ales dacă alegi să alăptezi natural, va apărea la nivelul sânilor. Din fericire, există proceduri estetice care pot rezolva aceste mici imperfecțiuni. Apelează la ajutorul esteticianului pentru remodelarea sânilor, fie că vrei o ridicare a sânilor, o schimbare a formei acestora, sau chiar o mărire de sâni, în cazul în care te gândești la o schimbare majoră și acum ai găsit curajul necesar să faci o astfel de schimbare la corpul tău.
  2. Liposucție abdominală - kilogramele se strâng, în timpul unei sarcini, fie că vrei sau nu, indiferent cât de atentă ai fi la ceea ce mănânci și când. Nu-ți fie teamă, însă, ci bucură-te din plin de această perioadă a vieții tale! Ulterior, pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină, o liposucție abdominală te va ajuta să scapi de micile imperfecțiuni pe care sarcina ți le-a lăsat ”cadou”. Cu ajutorul bisturiului, poți scăpa de toate acele depozite de grăsime din zona abdomenului, în special de cele care nu dispar nici după ce ai ținut o dietă alimentară cât mai sănătoasă, ai eliminat produsele bogate caloric și a început să-ți reiei programul obișnuit, cu sport și activitate fizică regulată.
  3. Operație de varice - în funcție de cât de multe kilograme acumulezi pe timpul sarcinii și cât de voinic este viitorul tău bebeluș, îți va fi tot mai dificil să faci mișcare, în special în ultimele luni ale sarcinii. Inactivitatea sau presiunea exagerată la nivelul picioarelor, atunci când faci activități banale, cum ar fi mersul sau pur și simplu statul în picioare, vor provoca o serie de posibile probleme pentru gambele tale. Varicele, căci despre ele vorbim, pot fi ținute la distanță tot cu ajutorul medicului estetician. Dacă ai o astfel de problemă și ai depistat deja primele semne, contactează-l cât mai repede pe chirurg și programați o intervenție în acest sens.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.