Blog

Automulțumirea vine ca un proces natural în viața fiecărei persoane, într-un anumit moment al vieții. Ajungem să renunțăm la a mai alerga după diferite lucruri pe care până nu demult le doream cu nerăbdare, mulțumindu-ne cu ceea ce viața ne-a oferit până în acel punct. Acest lucru se aplică și în cazul aspectului exterior, deoarece, odată cu trecerea timpului, renunțăm la a mai căuta soluții de înfrumusețare de scurtă durată și încercăm sp ne complacem așa cum suntem.

Lucru complet greșit, susțin psihologii, deoarece această stagnare nu face decât să ne îmbătrânească atât la interior, cât și la exterior. Fii sinceră cu tine și răspunde-ți singură la următoarea întrebare: ”Tu ce simți când te privești în oglindă?” Ești acea femeie la care ai visat dintotdeauna, sau ai ajuns și tu în plin proces de automulțumire cu propria-i persoană? Poate că este timpul unei schimbări majore, poate că a venit clipa acelui ”click” invizibil, ce-ți va reduce din imperfecțiuni și, implicit, te va ajuta să renaști și să fii mult mai puternică.

Evident, vorbim aici despre o intervenție chirurgicală. Pentru că da, starea de automulțumire de sine apare exact aunci când ajungi să-ți conștientizezi toate imperfecțiunile și începi să crezi că nu vei scăpa niciodată de ele. Elimină din gândirea ta aceste gânduri și acționează la timp, pentru a le dovedi tuturor că și tu poți!

  • Fă schimbarea de care ai atât de multă nevoie înainte să fie târziu - o veche vorbă populară spunea că e întotdeauna ”mai bine mai devreme, decât prea târziu”, iar acest lucru ar trebui să se aplice și în cazul nevoilor pe care tu le ai. Este important să scapi rapid de lucrurile care te țin în loc și care te-au adus în impas, înainte ca subconștientul tău să înceapă să găsească scuze și motive pentru care poate nu ar trebui să faci un pas atât de mare. Lucrurile bune nu ajung la tine din senin, ci e necesar să le cauți pentru a te bucura de ele. Fă din fiecare schimbare o oportunitate și scapă definitiv de senzația de automulțumire care ți-a acaparat viața pe deplin.
  • Caută să-ți demonstrezi ție că este întotdeauna loc de mai bine - monotonia merge mână-n mână cu automulțumirea și cu ideea că lucrurile merg oricum ar fi, fără ca tu să mai schimbi ceva în cursul lor. Dacă ți-e suficient acest program banal, în care nimic nu se schimbă niciodată, probabil încă nu știi că este loc de bine, de mult mai bine! Caută să faci, cel puțin o dată la o perioadă de timp, schimbări majore în viața ta. O nouă achiziție, o operație estetică, sau orice altceva crezi că te face să scapi de această ”normalitate” plictisitoare!
  • Lasă regretele și ”ce-ar fi dacă?”-urile undeva deoparte - rinoplastia, implantul mamar sau, în general, orice gen de operație estetică, vine la pachet cu o mulțime de mustrări de conștiință și ”ce-ar fi dacă?”-uri. În momentul în care decizi că e timpul să pui stop banalităților din viața ta și să faci o schimbare, tot atunci trebuie să renunți la toate aceste gânduri negative. Ceea ce-ți va oferi o intervenție chirurgicală nu este o viață posomorâtă, ci posibilitatea de a renaște, de a face cunoștință lumii cu o nouă versiune a ta, mult mai sigură pe sine și mai curajoasă. Iar între noi fie vorba, oamenii iubesc să se asocieze cu acest gen de persoane!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.