Blog

Ți-ai dorit dintotdeauna să ai un zâmbet frumos, cât mai expresiv? Vizita la un stomatolog este într-adevăr importantă, dar nu este singura procedură necesară. Volumizarea buzelor devine o operațiune tot atât de necesară, mai ales dacă înaintarea în vârstă sau diferitele schimbări hormonale ți-au făcut pielea tot mai uscată și mai lipsită de elasticitate.

Acidul hialuronic implantat la nivelul buzelor vine în ajutorul doamnelor și domnișoarelor care își doresc să aibă un chip mai expresiv. Prin completarea micilor imperfecțiuni apărute la nivelul chipului, acesta își va recăpăta strălucirea de altădată, iar tu vei fi mai încrezătoare și vei dori să zâmbești din ce în ce mai des. Buzele tale pot fi subțiri datorită unei moșteniri genetice, sau pentru că nivelul de colagen și elastină din piele au scăzut considerabil. Nu trebuie să te îngrijoreze motivul, ci să cauți cât mai curând o soluție. 

Iată trei motive pentru care îți recomandăm și ție o intervenție de mărire a buzelor cu acid hialuronic:

  • Cea mai simplă și mai rapidă procedură - umplerea buzelor reprezintă una dintre cele mai rapide și mai simple proceduri estetice pe care le poți încerca. Intervenția în sine durează în jur de câteva ore, timp în care doctorul va injecta acidul în buze, în zonele cele mai potrivite, în așa fel încât acestea să capete un aspect uniform și cât mai frumos. ”Recuperarea” durează aproximativ 2-3 zile, în funcție de sensibilitatea pielii tale. După ce acidul se așează așa cum trebuie în buze, te poți bucura de un chip frumos și luminos, un timp îndelungat.
  • Genul de diferență care chiar contează - deși o intervenție rapidă și deloc dureroasă, mărirea buzelor poate face cu ușurință diferența. Conturarea buzelor poate da o anumită expresivitate întregului chip, ba chiar poate atrage atenția de la anumite imperfecțiuni minore ale feței, devenind principalul centru de interes pe care orice persoană îl va percepe atunci când interacționează cu tine. Volumul buzelor nu este ceva greu de sesizat, fiind genul de diferență care contează cu adevărat.
  • Chipul expresiv pe care ți l-ai dorit mereu - prin intermediul volumizării buzelor poți avea chipul expresiv pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Așa cum am menționat anterior, mărirea buzelor are un impact major la nivelul aspectului general al feței. Poți da o nouă formă trăsăturilor tale, poți ”ascunde” anumite aspecte care îți displac și poți scoate în evidență alte calități, mult mai importante. Totul prin intermediul unei intervenții rapide, care durează mai puțin de câteva ore!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.