Blog

Medicul joacă un rol extrem de important în tot ceea ce presupune o operație, el fiind cel mai capabil să coordoneze întreg procesul prin care trece pacientul, pornind de la pregătirea pentru intervenție și până la recuperarea de după. Acest lucru este valabil în cazul oricărui tip de intervenție, dar mai ales în cea estetică, unde recuperarea trebuie făcută ca la carte, altfel rezultatele vor ezita să apară. Astfel, este necesar să-ți alegi un doctor specialist în operații estetice și, cel mai important, să consideri recomandările sale literă de lege pe toată perioada recuperării.

Un doctor bun va ști ce să-ți spună și cum să te ajute să treci cu bine peste orice gen de intervenție chirurgicală, mai ales peste una estetică. În astfel de situații pacienții sunt cei mai nerăbdători să vadă produsul finit în care au investit o anumită sumă de bani, toată încrederea și tot timpul lor. E de înțeles, mai ales dacă până la momentul operației au avut de-a face cu tot felul de situații neplăcute, datorate de aspectul lor fizic. Totuși, ideea de a căuta soluții pe internet sau a cere sfaturi în stânga și în dreapta, de la persoane care au mai trecut prin asta sau au cunoștințe de acest gen, este greșită!

În continuare ți-am pregătit o listă cu motivele pentru care ar trebui să te rezumi la sfatul medicului și nimic mai mult, atunci când te pregătești de o operație estetică de orice tip:

  • Alege-ți medicul cu grijă și nu va trebui să-ți faci nicio grijă – alegerea specialistului care se va ocupa de operația ta este primul și cel mai important pas spre o schimbare reușită. De medicul care se ocupă de operația ta depinde întreaga eficiență a schimbării tale, pornind de la pregătirea ei și până la perioada de recuperare ulterioară. Dacă ai înceredere deplină în persoana care va face intervenția, nu ar trebui să existe probleme de nicio natură. În schimb, dacă pui în balanță eficiența lui, s-ar putea să te trezești în căutarea răspunsurilor necesare pe internet, deoarece medicul nu-ți inspiră suficientă încredere. Pune preț pe prima impresie lăsată de doctor și alege să-ți faci operația doar atunci când ești 100% convinsă că medicul este de încredere!
  • Raportul calitate-preț este vizibil încă de la prima consultație – și că tot veni vorba despre prima consultație, raportul dintre calitate și preț este vizibil încă de la început. Vei observa diferențe majore între medicul care îți oferă soluții miraculoase dar nimic concret referitor la operația ta și medicul care te analizează încă de la prima întâlnire și depistează toate dorințele pe care le-ai putea avea cu privire la schimbarea aspectului tău. Nu te lăsa convinsă de o sumă mai mică de bani, deoarece rezultatele s-ar putea să fie pe măură. Încrede-te în eficiența omului care-ți va schimba înfățișarea. Acesta este adevăratul specialist, cel capabil să-ți ofere soluțiile estetice pe care tu le cauți de atâta timp.
  • Nimeni nu-ți știe istoricul medical mai bine ca doctorul – din punct de vedere strict al recuperării, ține minte un lucru: nimeni nu-ți știe istoricul medical mai bine ca medicul tău. Înaintea realizării intervenției chirurgicale, fie ea rinoplastie, mărire de sâni sau orice altă procedură, ți se va cere un set de analize complete. Pe lângă acestea, medicul te va mai întreba tot felul de lucruri elementare pentru succesul operației. În baza lor, îți poate oferi soluții concrete pentru o recuperare eficientă, complet personalizată nevoilor pe care corpul tău le are.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.