Blog

A avea un corp frumos nu este întotdeauna totul! Dacă fața nu-ți oferă prea multe avantaje, degeaba ai un fizic de invidiat și vizitezi regulat sala de fitness. Ar trebui ca întregul tău aspect să fie într-o oarecare armonie, motiv pentru care clinica de chirurgie estetică este cea mai potrivită soluție. Aici îți poți rezolva diverse mici imperfecțiuni, scăpând definitiv de lucrurile care te fac să te ascunzi încă în spatele unei măști.

Chipul de porțelan este un mit în care puțini mai cred cu adevărat. Desigur, este dificil să atingi perfecțiunea, mai ales dacă nu ai o măsură și fiecare pas făcut într-o direcție te va determina să vrei mai mult și mai mult. Acest lucru este valabil și în cazul chirurgiei estetice, care trebuie făcută cu o anumită limită. Mitul despre care vorbeam anterior este ușor de aplicat, inclusiv în cazul tău. Secretul? Să fii cumpătată și să optezi pentru soluții care să-ți înfrumusețeze figura, nicidecum pentru ceva ce ți-ar putea pune eticheta de ”prea mult”.

Iată cum poți obține un ”chip de porțelan”, apreciat și îndrăgit de toți cei din jurul tău:

  • Limitează-te la intervențiile care îți pot aduce un avantaj fizic - este ușor să depășești limita dintre bine și rău, iar multe dintre persoanele care ajung pentru prima dată în clinica esteticianului uită că orice lucru are și o oarecare limită. Acestea sunt persoanele care vor din ce în ce mai mult, uitând parcă de faptul că ”prea mult” este deseori ”prea rău”. Exemplul viu sunt persoanele care, ignorând sfaturile specialiștilor, aleg să-și implanteze silicon cât și cum vor, deși poate că acea cantitate nu ar fi neapărat una care să le avantajeze. Limitează-te la intervențiile care îți sunt cu adevărat folositoare. Operațiile estetice au rolul de a corecta imperfecțiunile existente, nu acela de a creea altele noi.
  • Ascultă sfaturile celor specializați în chirurgie estetică - medicul estetician, căci despre el este vorba, este cea mai în măsură persoană să-ți ofere informații referitoare la intervenția pe care ți-o dorești. Forma nasului după rinoplastie, dimensiunile buzelor, sau chiar remodelarea urechilor - toate sunt lucruri pe care acesta le poate aproxima în așa fel încât rezultatul final să fie unul mulțumitor, potrivit fizicului tău. Armonia, căci despre ea vorbeam anterior, se obține doar atunci când chipul și corpul sunt proporționale și perfecte din punct de vedere estetic.
  • Simte-te bine în pielea ta și nimic altceva nu ar trebui să conteze - iată un lucru important de reținut: orice imperfecțiune dispare ca prin minune. Fă schimbprile pe care le consideri necesare, uită de ochiul critic al celor din jurul tău și cu siguranță lucrurile se vor aranja ca la carte. Simte-te bine în pielea ta și cu siguranță niciun alt lucru nu va conta, iar chipul de porțelan, perfecțiunea pe care toți o caută, se va așterne rapid și pe fața ta. 

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.