Blog

Când vine vorba de proceduri chirurgicale de natură estetică, există un anumit timp de operație pe care orice persoană neîncrezătoare în propriul aspect ar trebui să o ia în considerare: rinoplastia. Studii recente au demonstrat că fețele oamenilor ascund cele mai mari nesiguranțe. Și nu vorbim aici de probleme cauzate de diferite evenimente mai mult sau mai puțin fericite, ci mai degrabă se acele trăsături exterioare care-i fac pe oameni să se asundă în spatele unei măști și să evite interacțiunea cu ceilalți indivizi.

Este destul de dificil să te simți bine în propria-ți piele, atunci când problemele estetice nu-ți lasă mintea să se odihnească. Pentru a avea încredere în tine este important să rezolvi acest gen de probleme, in special dacă ”durerea” este un nas ușor imperfect. Apelează cu încredere la ajutor specializat și nu te specia de ideea unei operații estetice, mai ales dacă aceasta este soluția pentru toate problemele de încredere cu care te-ai confruntat până acum.

Mai multe șanse de reușită în ceea ce îți propui 

Energia și încrederea în propriile forțe vin la pachet cu o operație care să-ți rezolve problemele estetice. Dacă în cazul celorlalte aspecte, sa spunem câteva kilograme în plus sau un defect minor la nivelul urechilor, lucrurile mai pot fi ascunse cu o pereche de pantaloni mai largi sau o coafură diferită, în cazul nasului nu există prea multe modalități de compromis. Singura și cea mai eficientă cale este să apelezi la ajutor specializat și să optezi pentru o rinoplastie la Clinica EstetLaser.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.