Blog

Multe dintre clientele care trec pragul clinicii noastre au o oarecare teamă cu privire la operațiile estetice pe care urmează să și le facă. Aceste rețineri nu se rezumă exclusiv la faptul că schimbarea va fi una cu adevărat importantă, deseori punându-și fel de fel de întrebări. Este de înțeles, mai ales dacă ne raportăm la pacientele care se află la o primă experiență de acest gen. Totuși, asta nu înseamnă că este necesar să transformi o astfel de situație într-o potențială problemă, doar pentru că ai auzit anterior diverse lucruri referitoare la subiect.

Una dintre cele mai inedite întrebări pe care le-am auzit vreodată cu referire la operațiile estetice veniea din partea unei paciente care nu știa dacă o operație în sezonul rece i-ar putea dăuna în momentul recuperării. Am realizat că publicul este încă foarte puțin informat cu privire la operațiile estetice, considerând procedurile de acest gen încă tabu.

Răspunsul este, evident, negativ! Temperaturile de afară nu-ți vor provoca nicio problemă din punct de vedere al recuperării medicale după o operație estetică și nici în vreun alt fel! Iată trei informații concrete și corecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când iei în considerare posibilitatea de a-ți face o operație estetică.

  • Recuperare presupune atenție din partea medicului și a pacientului - recuperarea după o operație estetică nu este nici mai simplă, dar nici mai complicată decât cea de după o intervenție de orice alt gen. Trebuie ca ambele persoane implicate, atât medicul cât și pacientul, să-și dea toată silința pentru a obține rezultate pozitive. Tocmai de aceea, la Clinica Estet Laser sprijinim recuperarea medicală susținută printr-o comunicare permanentă. Vei păstra legătura cu medicul tău pe toată perioada, atât înainte de intervenție, cât și în perioada imediat următoare acesteia. Tocmai pentru că ne dorim să obținem rezultate remarcabile, întotdeauna de invidiat.
  • Vremea îți va influența recuperarea doar dacă nu respecți sfaturile medicului - există anumite interdicții pe care medicul ți le va impune după ce treci ărintr-o intervenție chirurgicală de natură estetică. Presupunând că îți faci o rinoplastie, fața îți va fi tumefiată pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care nu este recomandat să o expui temperaturilor extreme, nici căldura zilelor toride de vară, dar nici gerul lui decembrie. Ascultă cu atenție sfaturile specialistului și asigură-te că le respecți pe deplin. Astfel, nici măcar vremea nu te va putea împiedica să te bucuri de un aspect lipsit de imperfecțiuni.
  • Fă intervențiile atunci când simți că e momentul, nu când cred alții că este - deseori întrebările precum cea de la care am pornit discuția acestui articol apar doar din cauza nesiguranțelor pe care, oameni fiind, le simțim în momentul în care ne vedem în fața marilor decizii. Lasă-te ghidată de instinct și alege să-ți mărești sânii, buzele, sau să aplici pentru orice alt gen de operație estetică, atunci când simți că este momentul. Fie vară, fie iarnă, mintea ta va ști cel mai bine să-ți indice când este timpul pentru o schimbare. Nu băga în seamă nesiguranțele și, pentru a te convinge pe deplin că iei decizia cea bună, cel mai bine este să rezervi un loc pentru o primă întâlnire cu medicul estetician. În urma discuțiilor, vei avea garanția că ești sau nu gata pentru parea schimbare!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.