contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

 

O persoană fericită se simte confortabil cu ea însăși, atât cu privire la aspectul interior, cât și cel exterior. În ceea ce privește nefericirea, aceasta este o consecință a unei imagini negative personale, iar o modalitate de a depăși acest impas este de a încerca să îmbunătățim aspectele neplăcute, care ne fac nefericiți. În unele cazuri, îmbunătățirea aspectului fizic mărește stima de sine și contribuie la fericirea persoanei respective, mulți apelând la operațiile estetice. Se știe că o privire tristă și lăsată poate duce chiar la marginalizarea și incomoditatea unei persoane. Botoxul este una dintre cele mai utilizate tratamente faciale la nivel mondial, atât de bărbați cât și de femei, pentru îmbunătățirea aspectului. Tratamentul injecțiilor cu această substanță este un proces minim invaziv, prin care poți vedea rezultate încă din a treia zi de aplicare.

Este un tratament excelent pentru îndepărtarea temporară și reversibilă a ridurilor de expresie, cu o marjă de siguranță foarte mare și fără efecte secundare semnificative. Te vei bucura de o față întinerită, într-un timp foarte scurt și fără a fi nevoie să recurgi la o operație ce implică perioadă de recuperare. Folosit pentru a ajuta la reîmprospătarea feței, tratamentul cu botox elimină ridurile de pe frunte, celebrul număr unsprezece dintre sprâncene și cunoscuta labă de gâscă din zona ochilor, creând o imagine proaspătă și relaxată. Așadar, putem spune că cel mai important avantaj este faptul că se obțin rezultate clare, fără să recurgem la intervenții chirurgicale care implică bisturiul și anestezia. Tratamentele pot fi aplicate în orice moment al anului și pot fi repetate de mai multe ori.

 

  • Ce este botoxul?

”Botox” este denumirea comercială a toxinei botulinice folosite în estetică.

  • Cum funcționează?

Toxina botulinică este folosită în cantități minime pe ridurile feței și pe liniile de expresie. Aceasta împiedică contractarea mușchilor, astfel încât îi relaxează temporar. Când mușchiul nu se poate mișca, acesta nu se contractă și astfel, ridul nu se formează, împiedicând astfel deteriorarea pielii.

  • Cât durează efectele botoxului?

În general, se poate spune că efectele dispar după patru până la șase luni. Totuși, durata poate varia în funcție de mai multe criterii precum: grosimea pielii, puterea musculaturii, numărul de gesturi făcute și dacă ridurile sunt mai mult sau mai puțin profunde. Un exepmlu concret pe care ți-l putem da este faptul că la bărbați, tratamentul cu botox durează mai puțin decât la femei.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.