Blog

Odată cu sosirea primăverii apare și dorința de a purta un corp perfect modelat, fenomen care duce la invadarea complexelor. Fiind sezonul în care se renunță la nenumăratele straturi de haine, cât mai multe femei profită de această perioadă a anului pentru a efectua operații de chirurgie estetică, prin care să rectifice eventualele imperfecțiuni. Prin urmare, primăvara este în mare măsură factorul care motivează creșterea numărului de operații, pacienții dorind să se simtă bine în ceea ce privește aspectul lor fizic și să câștige încrederea și siguranța în sine. 

Numărul mare al intervențiilor estetice pe timp de primăvară se datorează perioadei postoperatorii care poate fi realizată în mod adecvat, astfel încât persoanele sunt gata să confrunte vara fără probleme. Intervențiile cele mai solicitate din acest anotimp sunt augmentarea sanilor, liposucția și intervențiile faciale, care necesită perioadă postoperatorie diferită, care variază de la 3 săptămâni în cazul măririi sânilor până la o lună dacă vorbim despre rinoplastie. În cazul bărbaților, una dintre cele mai solicitate intervenții este liposucția abdominală, care constă în eliminarea excesului de grăsime și de țesut adipos în abdomen.

Deși, în general, intervențiile sunt menite să îmbunătățească silueta, este, de asemenea, un moment bun pentru a efectua chirurgie facială. Rinoplastia, spre exemplu, este de obicei foarte solicitată în acest moment al anului, pentru a aduce armonie fizionomiei feței. Datorită progreselor în industria operațiilor estetice prin tehnologia avansată, cât mai multe din așteptările și dorințele pacienților pot fi îndeplinite cu succes. Îndiferent de imperfecțiunile pe care vrei să le corectezi, acum este momentul oportun să faci schimbarea dorită! Fă o programare la cabinetul esteticianului și pregătește-te să te reinventezi!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.