Blog

După o anumită vârstă, semnele de îmbătrânire ale tenului tind să fie din ce în ce mai evidente, maturizarea venind la pachet cu astfel de efecte pentru piele. Ridurile, pielea ușor lăsată și rigiditatea sunt printre principalele simptome ale trecerii timpului. Ce e de făcut în acest sens? Apelăm sau nu la estetician, în căutarea unor proceduri care să dea din nou strălucire chipului?

Îmbătrânirea tenului este un proces natural care nu poate fi împiedicat să-și facă apariția. Anumite straturi din structura pielii se deteriorează și apar cunoscutele semne de trecere a timpului, precum ridurile și petele maronii. Ei bine, una dintre cauzele îmbătrânirii feței este lumina solară, care provoacă apariția acestora. Atenție! Expunerea prelungită și fără o protecție adecvată împotriva soarelui va cauza îmbătrânirea prematură a tenului. Pe de altă parte, există și pierderea de colagen, o altă cauză care duce la uscarea tenului și nu numai. Colagenul este componenta principală care conferă elasticitate și flexibilitate tenului, mențănând pielea întinsă, cu rol de regenerare celulară. De asemenea, ajută la cicatrizarea rapidă și eficientă a dermei. În plus față de radiațiile solare sau lipsa de colagen, alte cauze ale îmbătrânirii faciale sunt tutunul, stresul, alcoolul și dieta nesănătoasă.

Pentru a realiza o rejuvenare a feței, există multe tratamente care îți permit să recuperezi și să împiedici cele mai vizibile efecte ale trecerii timpului pe față. Așadar, iată o listă cu indicații ce vor garanta obținerea unor rezultate de efect pentru tenul tău:

  • Crema de protecție solară – Un element necesar pentru a proteja pielea de radiațiile solare, atât pe față cât și pe restul corpului.
  • Alimentație adecvată – O dietă sănătoasă și echilibrată este esențială pentru a menține o un ten luminous și fără impurități.
  • Curățarea tenului – Menținerea unui ten curat este crucială pentru o piele sănătoasă. Folosind produsele indicate pentru tine, această rutină determină revitalizarea pielii.
  • Hidratarea – Hidratarea corectă și eficientă pielii este aea mai bună modalitate de a menține tenul sănătos. Produsele de calitate și crema indicată pentru fiecare tip de piele sunt la fel de importante ca și hidratarea zilnică cu apă.
  • Clinică specializată – Pentru rezultate garantate și care conferă siguranță tenului tău, este indicat să apelezi la specialiști, care îți vor oferi un tratament Personalizat, printr-o procedura de Rejuvenare Facială.

În prezent, pacienții solicită tot mai multe tratamente non-agresive care le permit să se prezinte la locul de muncă în aceeași zi, dar care totodată sunt și eficiente. De aceea, o procedura ideală pentru revitalizarea pielii, anti-riduri, anti-acnee și anti-pete pe care Clinica Estet Laser ți-o recomandă, este procedura de Rejuvenare Facială care are la bază tehnologia IPL (Lumină Intens Pulsată). Aceasta este indicată în tratarea semnelor de îmbătrânire ușoară sau moderată, precum și în tratamentul complementar al altor tehnici de întinerire facială, cum ar fi revitalizarea cutanată cu acid hialuronic sau toxină botulinică.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.