Blog

Ți-e teamă că trecerea anilor va lăsa urme adânci asupra chipului tău și te gândești dacă este mai bine să intervii mai devreme, decât mult prea târziu? Rata îmbătrânirii poate varia pentru fiecare persoană în parte, aceasta fiind influențată atât de factorii genetici sau ereditari, cât și de factorii externi, cum ar fi fumatul, expunerea la soare, sau chiar modificările bruște ale greutății. Luând în calcul toate aceste lucruri, există o vârstă potrivită la care să începem aceste intervenții?

 

 

Adevărul este că recomandarea unei vârste potrivite pentru efectuarea unui lifting facial este una dintre cele mai frecvente cerute în cadrul consultațiilor estetice. În principiu, nu există nici o regulă stabilită asupra vârstei pentru o astfel de intervenție, deoarece procesele de îmbătrânire sunt foarte specifice și diferite pentru fiecare persoană.

 

Deoarece este vorba de un tratament anti-îmbătrânire, liftingul facial este potrivit în special pentru femeile de peste 40 de ani și bărbaților de peste 50 de ani. De asemenea, persoanele din jurul vârstei de 30 de ani care doresc să-și recapete sau să-și mențină elasticitatea și vitalitatea pielii, pot recurge la această intervenție. Cu toate acestea, nu este recomandat acest tratament persoanelor sub 35 ani și peste 80 de ani, fără a se evalua fiecare caz, avand ca obiectiv prioritar nevoile și condițiile fizice ale pacientului.

 

Beneficiile unui lifting facial:

  • Îndepărtarea ridurilor
  • Tonifierea pielii
  • Fără piele lăsată
  • Accentuarea trăsăturilor feței
  • Întinerire completă a feței
  • Rezultate vizibile imediat după procedură

 

Fiecare lifting în parte este de fapt un tratament personalizat, deoarece nu avem cu toții aceeași genetică și același stil de viață. De asemenea, nu toți își doresc același lucru! Pentru unii pacienți, principala lor problemă o reprezintă pungile adunate sub ochi, pentru alții sprâncenele înclinate, alții doresc să umple ridurile nazolabiale sau anumite linii de expresie, ori doresc estetizarea unor zone cum ar fi maxilarul, bărbia, gâtul etc. În funcție de ceea ce îți dorești să remediezi la nivelul chipului tău, recomandat este să discuți cu specialistul estetician și să găsești alături de acesta o soluție optimă pentru tenul tău!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.