Blog

Se spune că prin privire putem transmite uneori mesaje mai puternice decât verbal, ochii find cei care trădează sentimente puternice, cum ar fi mânia, dragostea, neîncrederea, sau fericirea. Pe măsură ce îmbătrânim, însă, zona ochilor are de suferit, pleoapele devin tot mai lăsate, ceracănele pun stăpânire pe zona de sub ochi, iar ridurile de expresie își faci și ele apariția în colțul inferior al ochiului. În contextul dat, pentru a readuce fericirea pe chip și a reda strălucirea de altă dată ochilor, blefaroplastia este soluția ideală!

 

În cazul în care oboseala acumulată după ani și ani de zile își spune cuvântul, iar chipul tău își pierde tot mai tare strălucirea, acum este momentul să faci o intervenție care să-ți facă fața să strălucească iar, la fel ca-n anii tinereții. Blfaroplastia este o intervenție estetică menită să corecteze urmele lăsate de timp în zona ochilor tăi, fiind totodată o modalitate eficientă de corectare a pleoapelor lăsate, care împiedică chipul tău să arate perfect. Când știi că această intervenție este potrivită pentru tine? Descoperă câteva motive care te vor determina să vrei să treci și tu prin acest tip de tratament facial:

  • După o anumită vârstă, nicio cremă-minune nu va da rezultate - dacă te numeri printre adepții tratamentelor de înfrumusețare pe bază de serumuri și creme anti-aging, află că oricât de complexă ar fi rutina ta de îngrijire, există unele imperfecțiuni pe care nici chiar cele mai puternice produse de îngrijire facială nu le pot rezolva. Pe lângă faptul că sunt inestetice, pleoapele căzute îngreunează privitul, astfel că un tratament facial profesional, menit să le readucă înapoi la locul lor, este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru chipul tău.
  • Corectarea micilor imperfecțiuni n-a fost niciodată mai simplă - procedura de blefaroplastie este una rapidă și deloc complexă, realizându-se în cabinetul medicului estetician. În urma anesteziei locale, doctorul intervine la nivelul pleoapelor și în zona de sub ochi, elimină excesul de piele și grăsime, rearanjând grăsimea rămasă astfel încât zona să arate mai tânără și mai sănătoasă, lipsită de imperfecțiuni.
  • Din când în când, ai nevoie de o schimbare majoră în viața ta - ochii frumoși transmit prospețime, vitalitate și încredere în sine, intervenția de blefaroplastie fiind genul de procedură care te va ajuta să faci o schimbare la prima vedere mică în viața ta, dar cu impact major atât pentru tine, cât și pentru toți cei cu care interacționezi zi de zi. A-ți readuce tinerețea pe chip este esențial, mai ales dacă ai ajuns la o vârstă la care timpul și oboseală au lăsat urme adânci pe tenul tău. Bucură-te de mai multă încredere în propriile aptitudini, utiând definitiv de complexele care, până nu demult, nu-ți dădeau pace!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.