contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Ți-ar plăcea să ai buzele mai voluminoase și mai voluptoase? Să scapi o dată pentru totdeauna de aspectul de buze subțiri și fără formă cu care te-a înzestrat natura? Internetul abundă în informații despre proceduri ”minune”, întotdeauna homemade, care par să-ți ofere rezultatele mult dorite. Cât de eficiente sunt însă acestea și care sunt riscurile pe care ți le asumi, în momentul în care îți supui cu bun știință buzele unei astfel de proceduri?

 

De la tot felul de cosmetice și până mini gadget-uri ciudate care promit să-ți mărească buzele în volum în doar câteva minute, toate aceste așa-zise tehnici sunt de fapt modalități prin care îți poți răni voluntar buzele, uneori provocând probleme imposibil de remediat. Cea mai sigură modalitate de mărire a buzelor este și va rămâne întotdeauna injectarea cu acid, procedură realizată numai într-un cabinet estetic profesional!

 

Teama de ace sau gândul că vei achita un cost mai mare sunt, cel mai probabil, principalele motive pentru care te gândești dacă să apelezi sau nu la metode non-medicale de mărire a buzelor. Privind strict din punct de vedere al calității serviciilor, gândește-te că este de preferat să achiți o sumă puțin mai mare, dar pentru o scurtă perioadă de timp, beneficiind de soluții de calitate superioară, rezultate garantate și atenția totală a unui medic specialist în domeniu.

 

În schimb, dacă alegi metodele non-medicale riști să-ți provoci singură probleme la nivelul chipului, pe o suprafață parțială sau chiar pe toată fața. Cosmeticele și gadget-urile pe care le găsești la orice pas pe internet nu prezintă garanții concrete și, de cele mai multe ori, nici măcar nu sunt recomandate de medici specialiști în domeniu. Există riscul alergiilor, arsurilor, sau a diverselor alte astfel de probleme. Acestea fiind spuse, tu ce preferi? O intervenție desfășurată sub atenta observație a medicului estetician și garanția unui rezultat 100% pe măsura așteptărilor, sau o tentativă de mărire a buzelor desfășurată acasă, care s-ar putea transforma într-un real eșec pentru buzele tale?

 

 

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.