contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Programul de lucru suprasolicitant, expunerea constantă la factori de stres și un regim alimentar haotic, dificil de controlat, sunt principalele motive pentru care organismul va ajunge într-o stare de epuizare, mai devreme sau mai târziu. Nopțile vor părea mai scurte, nu te vei mai odihni cum trebuie, iar insomniile se vor instala și ele în viața ta. Toate aceste lucruri se răsfrâng atât la interior, deoarece organele nu vor fi tocmai încântate de acest tratament, cât și la exterior. Să nu te mire dacă, într-o zi te vei trezi cu ”pungi” negre sub ochi și riduri din ce în ce mai vizibile în această zonă a feței.

 

De cele mai multe ori, ne amintim că trebuie să ne îngrijim abia în momentul în care semnele neglijenței sunt tot mai vizibile. Cu siguranță n-o să fii atât de interesată de o corectare a ridurilor atunci când ele sunt insesizabile, ci doar în momentul în care acestea încep să fie tot mai pronunțate și mai inestetice. Același lucru este valabil și în cazul pungilor de grăsime de sub ochi, care pe măsură ce oboseala și programul haotic persistă, vor deveni tot mai accentuate și mai dificil de ascuns sub straturi de fond de ten sau corector. 

 

Din fericire pentru tine, eliminarea punguțelor inestetice de sub ochi are un nume, iar acesta este blefaroplastie. Procedura are ca scop corectarea în mod chirurgical a micilor imperfecțiuni care apar în zona ochilor, odată cu trecerea timpului. Vorbim aici despre pleoape lăsate sau căzute, exces de piele și, bineînțeles, îndepărtarea grăsimilor care se acumulează sub ochi. În urma unui consult de specialitate, medicul estetician găsește cele mai potrivite soluții prin care să redea luminozitate privirii tale, îndepărtând acei factori inestetici care te fac să pari melancolică ori tristă.

 

În unele cazuri, atunci când tenul prezintă semne ale unor riduri adânci, procedura este corelată cu o alta, de lifting facial, chirurgical sau nechirurgical, care are ca scop umplerea golurilor de sub piele și redarea elasticității acesteia. Vino și tu în cabinet pentru un astfel de consult și scapă definitiv de urmele oboselii de pe chipul tău! 

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.