contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Ai visat dintotdeauna cu ochii deschiși la un chip desprins din revistele de beauty, însă anii au trecut peste chipul tău și au lăsat semne adânci asupra tenului? De ce să te mulțumești cu un aspect plin de imperfecțiuni, când poți apela la ajutorul specialistului în estetică facială și poți readuce tinerețea înapoi pe chip?

Estetica medicală a evoluat, iar odată cu ea s-au dezvoltat și soluțiile de înfrumusețare non-invazive, menite să elimine imperfecțiunile chipului tău în cel mai ușor, rapid și nedureros mod cu putință. Astfel, în prezent a avea un ten fără pată nu mai implică durere sau proceduri complicate de înfrumusețare, ci simpla ta dorință de a scăpa de imperfecțiunile tenului cât mai curând cu putință. Iată un top 3 proceduri de înfrumusețare cu 100% rezultat și 0% durere, pe care le poți încerca pentru chipul tău:

  • Rejuvenare facială - termenul de rejuvenare facială înglobează toate procedurile de înfrumusețare la care o persoană poate apela pentru a reda strălucire feței și a purifica tenul. Concret, procedura de bază constă în curățarea în profunzime a tenului, prin tehnici non-invazive de înfrumusețare, personalizate în fruncție de tipul tenului și de alte caracteristici ale tenului pacientului supus intervenției. Desfășurată pe durata mai multor ședințe, rejuvenarea facială este procedura ideală pentru a scăpa de riduri, acnee și pete faciale. De altfel, procedura este supranumită și tehnica ”tinereții fără bătrânețe”, fiind o metodă de înfrumusețare la care pot apela cu încredere atât femeile, cât și bărbații, indiferent de vârstă.
  • Corectare riduri - dacă pentru ridurile superficiale putem apela la o procedură de rejuvenare facială, în cazul semnelor profunde, a pielii lăsate și a ridurilor, cea mai potrivită soluție este liftingul facial. Procedura poate fi realizată chirurgical sau nechirurgical, în funcție de necesitățile pacientului și de gravitatea problemelor faciale pe care acesta le întâmpină. Cu toate că este recomandată în special persoanelor trecute de 35-40 de ani, există situații în care și pacienții mai tineri ar putea avea nevoie de o astfel de intervenție. 
  • Reconturare facială - după o anumită vârstă, în special dacă ai dus un stil de viață haotic și ai ”uitat” deseori să-ți îngrijești tenul, acesta va începe să-și piardă din fermitate și din formă. Apelează la o procedură estetică de reconturare facială, prin care se vor redefinii pomeții, se vor recontura zonele esențiale ale chipului și se vor umple acele goluri lăsate de riduri, readucându-ți tinerețea pe chip în cel mai rapid mod cu putință.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.