contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Pe măsură ce anii trec, pielea suferă transformări nedorite, ele fiind observate prin apariția liniilor de expresie, modificări ale culorii pielii, prezența petelor, cicatricile, porii măriți, etc. Pentru a preveni și pentru a corecta aceste semne ale trecerii timpului, se folosesc tehnici de întinerire care îmbunătățesc și regenerează aspectul pielii fără efecte secundare, menținând aspectul luminos și ferm al tenului.

Există nenumărate tratamente care oferă acea rejuvenare facială, cei mai mulți dintre pacienți fiind supușii la proceduri invazive, cum ar fi injecții, care generează durere și uneori riscuri. Din acest motiv noi vă recomandăm rejuvenarea facială cu IPL (Lumina Intens Pulsată), care acționează prin eliminarea pielii deteriorate expuse la soare, reîmprospătând aspectul tenului și prevenind apariția ridurilor.

Trecerea timpului și expunerea la soare provoacă apariția de pete, zone înroșite și scaltoase pe piele, nu numai pe față, ci și pe gât, decolteu și mâini. În plus, există o atrofie a pielii care afectează epiderma, dermul, precum și țesutul gras subcutanat. Cu toate acestea, aspectul inestetic și nedorit poate fi tratat independent, fiecare neregulă fiind abordată cu o procedură sau metodă terapeutică specifică, sau cu un sistem care cuprinde și abordează toate leziunile în același timp: rejuvenarea prin lumina intens pulsată. Odată început tratamentul, beneficiile obținute sunt notorii:

  • Oferă încredere, deoarece pacientul nu simte durere în timpul aplicării. Mulți dintre ei afirmă că simt doar o ușoară căldură.
  • Pacientul nu prezintă riscul de arsuri sau cicatrici după tratament.
  • Se pot trata diferite patologii, de la eliminarea petelor cauzate de soare, până la îmbunătățirea aspectului ridurilor și reducerea profunzimii porilor.
  • Îmbunătățește textura și calitatea pielii, rezultatele fiind vizibile de la prima ședință.
  • Procedura este rapidă, cu aproape zero timp de recuperare și cu riscuri minore sau chiar deloc.
  • Permite tratarea în aceeași ședință a mai multor afecțiuni în același timp.
  • Este compatibil și cu alte tipuri de tratamente estetice.

Pentru a utiliza o tehnică sigură și neinvazivă, medicii estetici ai clinicii noastre, cu experiența și calificarea corespunzătoare acestei proceduri sunt responsabili de efectuarea tratamentului de rejuvenare cu IPL. Iar pentru toate îndoielile și întrebările legate de această procedură, vă recomandăm să le adresați specialiștiol pentru a primi toate răspunsurile și detaliile.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.