contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, iar sărbătorile de iarnă vin cu Super Promoții pentru clienții Estet Laser. În Noiembrie și Decembrie îți oferim 50% REDUCERE la tratamentele faciale! I-o luăm înainte Moșului și îți facem un prim cadou de final de an! Te răsplătim cu tratamente cosmetice de specialitate, la prețuri imbatabile! Vino chiar azi la clinică și profită de ofertă! 

În prag de sărbători, am hotărât să le oferim doamnelor și domnișoarelor care doresc să se bucure de zile de sărbătoare mai fericite, șansa de a beneficia de tratamente faciale la preț promoțional. Astfel, reducem costul procedurilor de înfrimusețare din secțiunea tratamente, cu 50%! 

73092793 1157934021066173 109019446932144128 o

Iată câteva curiozități despre cele mai cerute proceduri de înfrumusețare, unele dintre ele cu 50% reducere la final de an:

  • Rejuvenarea facială - pentru tenul vizibil deshidratat, care tinde să arate inestetic oricât de multe straturi de machiaj ar avea, rejuvenarea facială este genul de procedură care acționează în profunzime, ”eliminând răul” de la rădăcină. Concret, procedura presupune o intervenție non-invazivă în 5 pași, prin care pielea este curățată de impurități, este hidratată în profunzime și revitalizată, pentru recăpătarea strălucirii. Tratamentul este indicat și dacă ai probleme cu acneea, ridurile profunde, sau tenul obosit.
  • Liftingul facial - pentru tenul îmbătrânit, vizibil marcat de riduri, procedura la care poți apela este liftingul facial. Cu ajutorul laserului endolift, tenul își redobândește strălucirea și elasticitatea, iar ridurile vizibile sunt astfel ascunse. La Clinica Estet Laser dispunem de aparatură performantă, cu ajutorul căreia putem realiza procedura de lifting facial în mod non-invaziv, cu minimă durere și cele mai bune rezultate. 
  • Mărirea buzelor - considerăm că buzele trebuie să fie un atuu pentru femeia sexy, încrezătoare în sine și, tocmai de aceea, propunem o procedură prin care acestea să arate întotdeauna voluptoase și pline de feminitate. Prin intermediul soluțiilor performante, realizăm la clinica Estet Laser procedura de mărire a buzelor. Este unul dintre cele mai căutate tratamente, la care poți apela și tu cu încredere, pe final de 2019!

 

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.