contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Finalul anului se apropie cu pași repezi și ți-ai amintit de lista cu rezoluții făcută la începutul său, dar și de faptul că îți promosesei că vei avea curajul necesar pentru o intervenție estetică la care râvnești de când te știi? Este momentul să faci pasul cel mare, să lași deoparte grijile și să faci programarea la clinica de înfrumusețare. Pășește către 2020 cu gândul că problemele estetice care ți-au provocat neplăceri până acum vor fi ca și rezolvate, alături de specialistul în chirurgie estetică!

De cele mai multe ori, finalul anului este și momentul în care facem cele mai multe planuri de viitor. Din păcate, multe dintre ele rămân la stadiul de idee, din diverse motive. Dacă îți dorești să scapi o dată pentru totdeauna de complexele fizice care ți-au marcat existența, acum mai mult ca niciodată este momentul schimbării. Fă programare la Clinica Estet Laser și bucură-te de tratamentul pe care îl meriți, în rezolvarea problemelor tale de ordin estetic.

Pași spre noua ta versiune sunt cât se poate de ușor de parcurs! Iată ce presupune o astfel de intervenție, de la cap la coadă:

  • Faci o primă programare la clinică și te întâlnești apoi cu specialistul în estetică - totul începe cu o vizită în cabinetul medicului estetician, alături de care vei parcurge toate etapele unei proceduri estetice de succes. La o primă întâlnire, acesta va dezbate cu tine tipul procedurii pe care vrei să o faci, ce implică aceasta, cât va dura recuperarea, care sunt eventualele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere, ce ți se potrivește cel mai bine în vederea obținerii unui rezultat de excepție și tot felul de alte astfel de informații relevante pentru procedură. Se va creea o legătură puternică de încredere între tine și medicul tău, acesta fiind principalul mod prin care rezultatele vor fi cele dorite. 
  • Te pregătești pentru intervenție, ascultând de sfatul doctorului tău estetician - Urmează o perioadă de pregătire pre-intervenție, timp în care va trebui să îți obișnuiești corpul cu ceea ce urmează să i se întâmple. În funcție de tipul procedurii și perioada de pregătire diferă. Astfel, dacă faci o mărire de sâni sau o rinoplastie, va trebui să renunți la fumat pentru o vreme, să faci un set de analize la indicațiile medicului și să stabilești alături de acesta ce rezultate se vor obține. Dacă procedura este una non-invazivă, spre exemplu un tratament facial profesional sau o lipoaspirație cu laser, pregătirea pentru intervenție este cu totul diferită. Doctorul îți va indica pași ce trebuie urmați, în funcție de intervenția pe care alegi să o faci la clinică.
  • Te recuperezi după intervenție și te bucuri de rezultatele obținute în urma procedurii - după intervenția propriu-zisă, care durează adesea foarte puțin, incercând un minim efort și cât mai puțină durere din partea pacientei, urmează perioada de recuperare, care diferă de la caz la caz, în funcție de tipul intervenției estetice suferite. Pe toată perioada recuperării vei fi asistată de medicul estetician, acesta oferindu-ți soluții pentru a trece cu brio și cât mai repede peste procesul de recuperare post-operație. În cazul procedurilor mai complexe, spre exemplu cea de eliminare a varicelor sau cea de mărire a bustului, vei face periodic, chiar și după vindecarea zonelor în care corpul a suferit intervenții, controale la clinica de chirurgie estetică. Scopul este acela de a te bucura de un corp frumos și armonios, lipsit de imperfecțiuni, pentru totdeauna.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.