contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Pielea ta a fost dintotdeauna uscată și deshidratată, iar tenul îți face tot felul de probleme și se irită îngrozitor? Tipul tău de ten, cel uscat, este unul dintre cele mai sensibile existente. Tocmai de aceea, trebuie să îi oferi atenție sportă și o îngrijire delicată, după chipul și asemănarea sa.

Fie că ai ten uscat, gras sau mixt, întotdeauna se vor găsi tratamente dermatologice care să te ajute să readuci pielea la normal. Totuși, e nevoie de implicare și de găsirea unui specialist în soluții de estetică facială, deoarece încropirea unor ”tratamente” homemade s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine.

Stai fără grijă, există o mulțime de soluții dermatologice, inclusiv pentru tenul uscat, extrem de sensibil. Iată ce îți recomandăm:

  • Tratament cosmetic potrivit tipului de piele – dacă utilizezi cosmetice de îngrijire a tenului, îți recomandăm să te consulți cu un dermatolog și să optezi pentru ceea ce acesta îți recomandă. Este important să ceri sfatul unui specialist și să nu cumperi produse doar pentru că au un preț avantajos sau sunt populare în rândul cunoscuților tăi. Ține cont că fiecare ten este diferit de altul, așa că pielea ta riscă să aibă și mai mult de suferit, dacă nu o îngrijești cum trebuie.
  • O rejuvenare facială la cabinetul estetic – avantajele pe care un astfel de tratament estetic de specialitate le oferă sunt multiple. Dat fiind faptul că se realizează în cabinetul unui doctor specializat în astfel de lucruri, este de la sine înțeles că tratamentul va fi adaptat nevoilor concrete ale pielii tale. Așadar, indiferent că ai piele uscată, semi uscată sau doar ușor iritată, rejuvenarea facială poate fi adaptată în funcție de nevoile tale. La final, pielea ta va fi super hidratată, mult mai strălucitoare și mai catifelată. Totul după doar 2-3 ședințe de acest gen.
  • Consumul a minimum 3 litri de apă pe zi – unul dintre motivele pentru care pielea ta este extrem de uscată este determinat de lipsa hidratării. Așadar, este extrem de important să consumi din ce în ce mai multă apă, pentru a-i oferi pielii hidratarea de care aceasta are atâta nevoie. Dincolo de efectul hidratant, apa rezolvă o mulțime de alte lucruri. Ajută la combaterea celulitei, ba chiar te scapă de migrenele supărătoare, care sunt la rândul lor un simptom al deshidratării organismului.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.