contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

Îngrijirea tenului mixt este extrem de dificilă, deoarece pielea are perioade în care fie este extrem de uscată, fie este este extrem de grasă și plină de sebum. Cum reușești să controlezi aceste schimbări și să ții pasul cu ”toanele” tenului tău problematic? Aplicând sfaturile specialistului în estetică facială!

O rutină de îngrijire complexă și puțin ajutor din partea specialistului în estetică facială sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a ține sub control chiar și cel mai dificil tip de ten. În funcție de nevoile pe care pielea ta le are, poți opta pentru tratamente faciale dintre cele mai diverse. Scopul este de a-ți readuce pielea la adevărata sa valoare, iar pentru ca obiectivul să fie îndeplinit rapid, este necesară determinare și o parte din timpul tău. Totul pentru un ten fără cusur!

Dacă ți-ai propus să ții în frâu schimbările tenului tău mixt și să faci tot posibilul pentru a te bucura de o piele fină, catifelată și strălucitoare, aplică cu încredere următoarele sfaturi:

  • Cosmetice potrivite pentru tenul mixt – dat fiind faptul că tenul mixt este o combinație de zone cu piele uscată și zone cu piele cu tendință de îngrășare, cosmeticele pe care le folosești în rutina de zi cu zi trebuie să fie adaptate fiecărei porțiuni de ten. Pentru că există o multitudine de produse în comerț, va fi dificil să alegi produse care să se potrivească cu adevărat pielii tale. Astfel, noi îți recomandăm să ceri sfatul unui specialist în estetică facială și dermatologie, care să îți recomande produse în funcție de anumite analize făcute la nivelul tenului tău. Este de preferat un tratament personalizat, care să aibă efectele dorite, decât unul încropit din recomandări ale cunoștințelor sau recenzii de pe internet, care nu ți se vor potrivi cu adevărat, în cele mai multe dintre cazuri.
  • Tratamente faciale de specialitate – dincolo de îngrijirea de zi cu zi, la fel de important este să treci printr-o serie de ședințe de îngrijire de specialitate, prin care tenul tău să își dea un ”refresh” mult așteptat. Noi îți propunem rejuvenarea facială, o tehnică de înfrumusețare noninvazivă, prin intermediul căreia fața ta va deveni mai luminoasă și mai catifelată ca niciodată. Procedura este adaptată în funcție de tipul teului tău, iar pentru tenul mixt se merge chiar mai departe, adaptând procedura în funcție de zona de intervenție. Astfel, după doar câteva ședințe, pielea își recapătă strălucirea și este din ce în ce mai fină, deoarece prin această rejuvenare facială tenul este hidratat în profunzime.
  • O alimentație corespunzătoare și multă apă – atunci când organismul nu este îngrijit corespunzător, efectele se simt atât la nivel interior, cât și la nivel exterior. Problemele la nivelul pielii sunt doar un efect al unei alimentații incorecte, de care corpul tău nu este mulțumit. Organismul are nevoie de hidratare din plin și produse cât mai puțin procesate. Așadar, înlocuiește acele preparate nesănătoase din dieta ta, consumă mai multe fructe și legume și, bineînțeles, nu uita de apă. Într-o scurtă perioadă de timp vei vedea schimbări majore, atât la nivelul tenului, cât și în ceea ce privește starea de spirit generală.

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.