contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Blog

De-a lungul timpului ai primit tot felul de critici cu privire la aspectul tău fizic, iar anul acesta ai decis să faci ceva pentru a schimba asta? Nu lăsa timpul să treacă, ci fă primii pași spre schimbarea de care viața ta are nevoie!

A trece printr-o astfel de schimbare este o decizie dificilă, dar importantă dacă vrei să lași în urmă complexele care ți-au afectat viața socială. În loc să te eschivezi și să încerci să ascunzi zilnic micile imperfecțiuni care le dau celorlalți ocazia să te critice, de ce să nu faci totul pentru a scăpa definitiv de ele? Vorbim aici atât despre aspecte fizice, cât și despre imperfecțiuni puse mai degrabă pe seama psihicului. Încrederea în sine reapare atunci când ești 100% încrezătoare în tine, în aspectul tău și în ceea ce poți să faci!

Ești decisă să dai frâu liber schimbării? Iată care sunt primii trei pași pe care să îi bifezi în continuare, pentru a-ți îndeplini cu succes obiectivul, mai devreme de finalul acestui an:

  • ”Lucrează” mai mult la încrederea în tine – principala problemă pe care o mulțime de persoane o întâmpină este nivelul scăzut al stimei de sine. De aici și numeroasele complexe pe care încearcă cu toate forțele să le ascundă, acestea fiind puse pe părerea superficială a celor din jurul lor. Schimbarea vine din interior, așa că primul pas este să te gândești la ce te nemulțumește la tine, atât fizic, cât și psihic. Apoi lucrează pentru a îndrepta aceste lucruri și dă o nouă direcție vieții tale.
  • Dă-ți timp să te bucuri de ceea ce îți place – pacea interioară este un lucru care îți lipsește cu desăvârșire, iar zilele tale sunt marcate mai mereu de stres și neliniște? Dă-ți timp să te bucuri din nou de lucrurile care îți plac și care produc organismului tău acea senzație de relaxare. Doar astfel vei putea emana o energie pozitivă, potrivită noii tale versiuni – una 100% îmbunătățită, lipsită de imperfecțiuni de orice fel.
  • Scapă definitiv de imperfecțiunile fizice – vrem sau nu să recunoaștem, imperfecțiunile fizice ne afectează viața socială, ele fiind cele care provoacă, în mare măsură, scăderea nivelului stimei de sine. Așadar, lucrează și în acest sens și ”corectează” ceea ce natura a făcut greșit. Buzele prea subțiri le poți corecta cu ajutorul unei intervenții de mărire cu acid, sânii prea mici pot fi reconfigurați printr-o operație de mărire a bustului, iar semnele inestetice ale varicelor dispar după o intervenție cu laser intravenos. Totul are o rezolvare, indiferent care ar fi problema pe care o întâmpini. Nu mai sta pe gânduri și fă chiar azi intervenția care îți va schimba viața!

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.