contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Lifting nechirurgical cu laser (laser endolift)

LIFTING NECHIRURGICAL CU LASER (LASER ENDOLIFT)

DR. BANACU LUMINITA

Lifting Nechirurgical la Clinica Ester Laser

Proceduri Chirurgicale și Nechirurgicale de Înfrumusețare Facială

Soluții Moderne prin care vei elimina semnele de îmbătrânire ale pielii

Procedură realizată Rapid, fără Durere și cu Recuperare Eficientă

Intervenție Adaptată Cazului, cu Fire de Suspensie și Fire de Rejuvenare

Variante multiple dintre care poți alege, în funcție de gradul problemei

Genul de intervenție chirurgicală prin care fața ta va reîntinerii

Lifting Facial și Lipo Filling pentru redarea elasticității și luminozității pielii

Bucură-te de Soluții Estetice non-invazive realizate de Medici cu Experiență

Proceduri de înfrumusețare certificate, ideale pentru orice tip de ten

Încearcă și tu Liftingul Facial și bucură-te de tinerețe fără bătrânețe

Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

SOLICITA O PROGRAMARE

Lifting nechirurgical cu laser (laser endolift)

Apelează la Profesioniști în Estetică Facială și încearcă cele mai eficiente Proceduri de Întinerire!

Unul dintre principalele semne de imbatranire a tesuturilor il reprezinta flacciditatea, adica scaderea tonusului natural si “inmuierea” partilor moi ale fetei sau altor zone ale corpului, apoi adancirea santurilor naturael si a ridurilor de expresie si aparitia ridurilor fine.

Aceasta situatie apare cam dupa varsta de 30-35 ani, atat la femei, cat si la barbati.

Cel mai mult se observa la nivelul obrajilor, care incep sa coboare, si la nivelul gatului, prin aparitia aspectului de gusa saubarbie dubla.


Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

Interventia chirurgicala nu are intotdeauna indicatie, deoarece excesul de piele nu este evident, iar perioada de recuperare este destul de mare, perioada marcata de aparitia de edeme, vanatai si necesitatea de a intrerupe activitatea sociala o perioada de timp.

In ultimii 15 ani, medicina a depus eforturi pentru a reduce gradul de agresiune asupra tesuturilor, si au fost puse in aplicare diverse proceduri care sa imbunatateasca aspectul fetei, dar fara a trece printr-o lunga perioada de recuperare, ci doar una de cateva zile sau chiar ore.

Aceste proceduri sunt cele injectabile deja cunoscute (injectiile cu botox, hyaluronic sau alte fillere, grasime proprie, liftingul cu fire resorbabile, radiofrecventa, peeling,etc), iar acum avem posibilitatea de a reintineri fata cu ajutorul laserului ultraperformant EUFOTON, care realizeaza liftingul fetei fara incizie chirurgicala si in acelasi timp, poate efectua si microlipoliza depunerilor adipoase de la nivelul barbiei, gatului si obrajilor.

Acest laser foloseste o fibraoptica de 200-400 microni diametru (foarte subtire), care emite un puls de lumina polarizata, care produce strangerea pielii si lipoliza tesutului adipos in exces (topirea grasimii); nu este necesara anestezie generala, ci doar anestezie locala in cateva puncte in care intra fibraoptica.

Procedura este total netraumatica, fara a crea discomfort saudurere, nu necesita spitalizare si recuperarea este foarte rapida.

Prin aceasta metoda se poate trata intreaga fata, sau doar anumite zone de interes, ca: obrajii, gatul, pleoapele inferioare, fruntea, dar si alte zone, precum bratele, abdomenul, coapsele.

Tratamentul dureaza 30 minute - 1 ora, functie de necesitatile locale de corectare.

In timpul procedurii, pacientul va simti doar o caldura locala emisa de fibra endolaser, va purta ochelari de protectie, si va putea comunica cu medicul curant cu privire la anumite semne subiective.

Efectul de lifting este dat de energia endolaser eliberata in tesuturile respective, care raspund prin scurtarea fibrelor de collagen, cresterea tonusului local al pielii, si stimularea formarii de noifibre de collagen care sa intareasca dermul respectiv.

Ca urmare, desi efectul este si unul imediat vizibil, efectul complet al tratamentului cu laser endolift este vizil la 2-4 luni de la procedura.

Post tratament, pacientulva avea o usoara roseata in zona tratata, care va trece in urmatoarele ore, si un usor edem care va trece in urmatoarele 2-3 zile, posibil si mici vanatai care trec tot in 2-3 zile.

Practic , pacientul isi poate desfasura activitatea zilnica obisnuita, fara a fi nevoie de pansamente, repaus sau controale frecvente la medic.

O alta caracteristica fundamentala este ca laser endolift realizeaza un rezultat absolut natural, fara distorsionarea fetei sau zonei in care este aplicat.

Tesuturile reactioneaza la tratamentul laser pe o perioada de 2-3 luni, de aceea rezultatele se vor stabiliza vizibil in timp dupa aceasta perioada, evitand aspectele de tractiune nenaturala ,asa cum se poate intampla in cazul liftingului chirurgical, precum si lipsa oricaror semne sau cicatrici postprocedura.

Acest tip de tratament este corelat, evident, cu gradul de flacciditate a pielii, astfel ca in cazurile de imbatranire mai avansata, sunt necesare 2 sedinte, separate de un interval de 6 luni.

O altaindicatie a laserului eufoton este reducerea depozitelor adipoase folosind tehnica de microlipoliza cu fibra optica; aceasta este de ajutor in special pentru persoanele care au mici depozite adipoase la nivelul gatului (gusa) sau in alte zone ale corpului (abdomen, solduri, coapse).

Folosirea acestei tehnologii realizeaza nu numai “topirea” grasimii localizate, dar si strangerea pielii care ar ramane in exces.

Solicita o programare sau suna-ne la 0733.625.687

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.