contact@clinicaestetlaser.ro | 0733.625.687
Reconstructie de san

RECONSTRUCTIA DE SAN

DR. BANACU LUMINITA

Operatie Implant Mamar Fara Durere la Clinica Estet Laser

Cea mai sigură și puțin dureroasă modalitate de îmbunătățire a fizicului

Doctori cu vastă experiență în domeniul operațiilor estetice și implanturilor

Masaj cu Laser Inainte de Operatie - reduce disconfortul dupa operatie

Dimensiuni in functie de dorintele tale

Recuperare postoperatorie rapida, asistată de cadre medicale de specialitate

Medicul estetician oferă consulatații înainte și după efectuarea operației

Tehnici de lucru moderne, care asigură rezultate excepționale

Vei avea in sfarsit, sanii pe care ti-i doresti!

Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

SOLICITA O PROGRAMARE

RECONSTRUCTIA DE SAN

Pentru femeile care sufera o indepartare a sanului pentru o tumora mamara sau pentru a preveni aparitia unei eventuale tumori mamare (cazuri bine selectionate), reconstructia de san este o interventie chirurgicala cu mare impact fizic si emotional, care nu numai creeaza un san nou, dar imbunatateste si propria imagine corporala si reda increderea in sine.

Reconstructia de san reface un san cu aspect natural , desi, un san identic cu cel indepartat nu mai poate fi obtinut.

Reconstructia de san se poate face in acelasi timp cu interventia de indepartare a tumorii mamare, sau , poate fi amanata pana cand pacienta este considerata vindecata de cancer mamar. Decizia asupra momentului optim de reconstructie va fi luata in urma consultului interdisciplinar intre medicii curanti ( chirurg oncolog si chirurg plastician), dar de comun acord cu dorinta pacientei. Cele mai bune rezultate au fost, totusi, obtinute atunci cand reconstructia s-a efectuat in acelasi timp cu mastectomia.

Reconstructia de san poate implica mai multe etape, si consta in reformarea volumului si formei mamare, apoi , reconstructia de mamelon si areola , daca acestea au fost indepartate in timpul mastectomiei.

Metodele folosite in reconstructia mamara sunt:

  • Reconstructia cu implant mamar sau expander ( inlocuitor de expander pana la plasarea definitiva a implantului)- se poate face in aceeasi interventie chirurgicala cu mastectomia
  • Folosirea de tesut autolog de la nivelul abdomenului sai spatelui ( lambouri musculocutanate cu sau fara implant)- se poate face in acelasi timp cu mastectomia sau la o perioada de timp dupa indepartarea sanului
  • Expandarea tisulara –se face cand pacienta se prezinta la o anumita perioada de timp de la operatia de indepartare a sanului, si consta in plasarea unui expander tisular sub piele , apoi, dupa obtinerea suprafetei de piele necesare, schimbarea expanderului cu implantul definitiv .
  • Lipofilling-umplerea cu grasime proprie a zonelor de san reconstruit , pentru obtinerea simetriei mamare.
  • Reconstructia de mamelon si areola- se face la o perioada de timp dupa ce sanul a fost reconstruit.

Atunci cand doar un singur san este reconstruit, de obicei este necesara interventia chirurgicala de simetrizare a sanului contralalteral, adica de reductie / lifting mamar sau marire de san cu implant.

Pentru obtinerea unor rezultate bune este necesara consultatia cu medicul chirurg plastician cu experienta in acest domeniu, precum si respectarea stricta a recomandarilor acestuia .

Cazul 1 : reconstructie de san cu tesut propriu ( lambou abdominal)-la 5 ani de la mastectomie

Cazul 2 : dubla reconstructie de san cu implante mamare-in acelasi timp cu mastectomia

De ce a te multumesti cu putin, cand poti avea tot ceea ce iti doresti? Din punct de vedere fizic, Bustul unei femei este tot ceea ce aceasta are nevoie pentru a se simti bine in propria piele! Bucura-te si tu de beneficiile unui Implant Mamar si intoarce capetele oriunde mergi!


Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

Solicita o programare sau suna-ne la 0733.625.687

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.