Reductie Mamara

Micșorare Sâni. Reducție Mamară. Procedură Chirurgicală Profesională

DR. BANACU LUMINITA

Operatie Micșorare Sâni la Clinica Estet Laser

Procedură Chirurgicală Ușoară și Rapidă de Reducție Mamară

Cea mai sigură cale spre obținerea unui bust frumos proporționat

Variantă optimă pentru reducerea sânilor prea grei sau deformați

Procedură recomandată femeilor și bărbaților deopotrivă

Doctori cu Experiență în Domeniul Chirurgiei Estetice și Implanturilor

Aparatură Chirurgicală de ultimă generație, pentru Rezultate Optime

Disconfort Minim Post-Operație, datorită Tehnicilor Moderne

Reducerea Bustului contribuie la Corectarea Poziției Posturale

Soluții adaptate nevoilor pacientului, in funcție de preferințele sale

Te vei bucura în sfarșit de Confort și Eficiență în Mișcările pe care le faci

 

CONSULTAȚIE DE SPECIALITATE PENTRU DETERMINAREA PROBLEMEI

Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0721.241.772 sau 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

SOLICITA O PROGRAMARE

Uită definitiv de problemele pe care Bustul prea Greu ți le-au provocat!

Apelează la Profesioniști în Chirurgie Estetică și Bucură-te de beneficiile unei Reductii Mamare!

Deși la prima vedere pare o procedură dedicată strict publicului de sex feminin, Chirurgia de Micșorare a Sânilor poate fi aplicată și în cazul bărbaților care, în urma unei moșteniri genetice, a greutății prea mari, sau din oricare alt motiv similar, au sânii mult mai proeminenți comparativ cu alți bărbați. Există anumite activități care sunt deseori îngreunate de sânii naturali mult prea proeminenți sau grei, un exemplu în acest sens fiind sportul de performanță, cât și o serie de alte activități fizice și de forță, contextul fiind aplicabil atât femeilor, cât și bărbaților. Astfel, procedura de Reducție Mamară este recomandată oricărui pacient care întâmpină greutăți din cauza bustului mult prea mare, fiind un tip de Chirurgie Esetică menit să elimine neplăcerile prin reconfigurarea formei sânilor. Dacă întâmpini dificultăți în ceea ce privește bustul tău prea mare, nu ezita și solicită ajutorul Clinicii Estet Laser! Echipa noastră îți stă la dispoziție cu soluții optime pentru nevoile tale estetice!


Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0721.241.772 sau 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

REDUCTIE MAMARA

Interventia de reductie mamara are ca scop formarea unor sani mai mici de volum, ridicati si mai fermi, si consta in indepartarea excesului de piele , grasime si glanda mamara, cu reformarea unui san mai micprecum si repozitionarea sanului si areolei in pozitie naturala.

Sanii prea mari pot produce dureri de coloana, de umeri, iritatii cronice ale pielii, dificultate de alegere a lenjeriei intime , precum si complexe psihologice si emotionale.Aceasta interventie chirurgicala ofera posibilitatea reformarii unor sani frumosi, cu indepartarea tuturor neplacerilor legate de volumul exagerat al acestora.

Cand putem lua in considerare o interventie de micsorare a sanilor:

  • Dureri de spate, gat sau umeri cauzate de greutatea exagerata a sanilor
  • Sani exagerat de cazuti ca urmare a greutatii lor
  • Disproportie mare intre sanii prea mari si restul trunchiului
  • Restringerea activitatilor fizice ca urmare a greutatii prea mari a sanilor
  • Aparitia pe umeri a santurilor date de bretelele sutienului care atarna prea greu

In ce consta procedura

Dupa ce aveti o consultatie la medicul chirurg plastician, acesta va recomanda efectuarea unor analize si investigatii ( printre care si echografia mamara sau mamografia ), apoi se va programa interventia. Aceasta se va face sub anestezie generala si va necesita 1-2 zile de spitalizare, functie de complexitatea tehnicii.

Tehnicile de reductie mamara variaza functie de marimea sanului, de volumul care trebuie indepartat si de locul unde plasata actuala areola, precum si de anumite caracteristici personale (ca inaltime, latime torace, greutate, varsta). In majoritatea cazurilor, cicatricile care raman sunt plasate in forma de ancora sau T ( in jurul areolei, vertical de la areola in santul de sub san si in santul submamar). Uneori se poate folosi tehnica cu cicatrice verticala , dar numai cind se fac reductii mai mici sau doar ridicare de san, fara reductie mamara.

Imediat postoperator pacientele sunt satisfacute de eliminarea durerilor de spate si umeri prin reducerea greutatii sanilor, precum si de aspectul mult imbunatatit al sanilor, precum si de faptul ca gasesc mult mai usor haine care sa se potriveasca bustului lor.

Recuperea postoperatorie

Imediat dupa interventie pacientele trebuie sa poarte o bustiera elastica ce va sustine sanii nou formati, timp de 1-2 luni, vor reveni la cateva controale recomnadate de medic, vor evita eforturile fizice deosebite si expunerea la soare.

Deoarece interventia nu este decontata de sistemul de asigurari, va trebui sa va aranjati o perioada de repaus de aproximativ o saptamana pana la reluarea actvitatii normale.complicatiile sunt rare, iar acestea se vor discuta cu medicul curant la prima consultatie.

Micsorarea de sani este o interventie care se efectueaza cu mult succes in spitalul Sanador, in conditii de maxima securitate medicala, si cu rezultae foarte bune, pacientele fiid foarte multumite de intreg serviciul medical

Cazul 1- reductie 1500g

Cazul 2- reductie 2500g

Cazul 3- reductie 1300g

De ce a te multumesti cu putin, cand poti avea tot ceea ce iti doresti? Din punct de vedere fizic, Bustul unei femei este tot ceea ce aceasta are nevoie pentru a se simti bine in propria piele! Bucura-te si tu de beneficiile unui Implant Mamar si intoarce capetele oriunde mergi!


Intreaba Detalii si Programeaza-te pentru Consultatie la Telefon 0721.241.772 sau 0733.625.687. Solicita o Programare Online prin Formularul Alaturat.

Solicita o programare sau suna-ne la 0721.241.772 & 0733.625.687

Disclaimer: Rezultatele Operatiilor Medicale pot fi diferite de la pacient la pacient.